Stel…

…dat je helder voor ogen hebt wat je wilt en de juiste keuzes maakt om je doelen te bereiken.
…dat je je snel herpakt als het tegenzit.
…dat je geniet van wat je doet en voor elkaar krijgt
…dat je tegenover anderen helder bent over wat je van ze nodig hebt, en wat ze van jou kunnen verwachten.
…dat je je aan het eind van de werkdag goed voelt over wat je gedaan hebt.
…dat je je thuis zonder schuldgevoel kunt richten op dierbaren en hobby’s.

Verlang jij hiernaar?

Dan is het belangrijk dat jij jezelf leert kennen, dat je inzicht krijgt in hoe je gevoelens en gedachtes je gedrag beïnvloeden. Dat je je dromen en ambities op het spoor komt. Dat je weet waar je goed in bent, en waar je energie van krijgt. Dat je ziet wat je kunt verbeteren. En dat je herkent wat het effect is van jouw gedrag op anderen. 

Hoe wij hierbij helpen

Horizonte zorgt dat jij jouw persoonlijk balans vindt en met plezier en resultaat je werk doet.

De methode die wij gebruiken heet ZKM, en staat voor ‘Zelfkennismethode of Zelfconfrontatiemethode’. Het is een wetenschappelijke onderbouwde methodiek die snel inzicht geeft in gedragspatronen. Je gaat op zoek naar belangrijke verhalen uit jouw leven die van invloed zijn op wie je nu bent. Die ga je verbinden met gevoelens. Hierdoor ontdek je dat een gedragspatroon dat vroeger een functie had, bijvoorbeeld om thuis de harmonie te bewaren, je nu in de weg zit, misschien zelfs wel tot een burn-out heeft geleid. Je ontdekt ook welke kwaliteiten en waarden als een rode draad door je verhaal lopen, en hoe je die bewuster kunt gaan inzetten.

Door de ZKM leer je voelen welke strategieën je helpen in het vervullen van je verlangens, en welke niet. Dit wordt ondersteund met ACT (Acceptance Commitment Therapy).

ACT helpt stress en piekeren te verminderen, en kracht te ontwikkelen voor een gezonde verandering. Je krijgt toegang tot de app ACT Guide met oefeningen, filmpjes en opdrachten die afgestemd zijn op jouw ontwikkelingsproces voor meer balans, plezier en resultaat.

Scroll naar boven