Vanuit jouw functie weet je als geen ander hoe belangrijk het is dat medewerkers in staat zijn om in balans en met plezier te werken. Alleen dan leveren ze nu en in de toekomst een optimale bijdrage aan de organisatie. Je wilt dat je medewerkers veerkrachtig zijn en duurzaam inzetbaar. Hun drijfveren en kwaliteiten herkennen en weten in te zetten zodat ze hun taken met plezier en energie uitvoeren.

 Verlang jij hiernaar?

Dan is het belangrijk dat medewerkers emotioneel veerkrachtig zijn en zich daardoor bij stress of tegenslag sneller kunnen herpakken. Hun eigen grenzen herkennen en behoeftes kunnen communiceren zodat tijdig actie ondernomen kan worden tegen mogelijke verzuim.

Hoe wij hierbij helpen

Horizonte zorgt ervoor dat medewerkers in balans met plezier en resultaat werken.

Om dit te bereiken begeleiden wij medewerkers, leidinggevende en teams op basis van de ZelfkennisMethode (ZKM). Dit is een wetenschappelijk onderbouwde methode die individuen en groepen snel inzicht geeft in persoonlijke en collectieve gedragspatronen.

Wij helpen individuen en teams om belemmerende patronen te herkennen en om te zetten in effectief gedrag. Om feedback te kunnen geven en ontvangen. Om de eigen loopbaan serieus te nemen en stappen durven te ondernemen om deze te ontwikkelen.

In dit kader biedt Horizonte de volgende begeleiding:

Coaching op basis van de ZelfkennisMethode (ZKM). Klik hier voor de brochure.

Teamcoaching op basis van ZKM Teaminzichten. Klik hier voor de brochure.

Intervisie voor leidinggevenden en professionals. Klik hier voor de brochure.

Workshop Ik & mijn loopbaan: een in-company workshop voor professionals die actief aan de slag willen met hun loopbaan.

Workshop Ik & mijn balans: een in-company workshop voor medewerkers die hun balans tussen werk en privé willen hervinden en behouden.

Scroll naar boven